Mesterskabsdrømmen gik i stykker på Goodison Park

I en Premier League-sæson fuld af uforudsigelighed sluttede den Røde Hærs drøm om at vinde titlen med sæsonen 23/24 billige fodboldtrøjernæsten efter at have tabt 0-2 til byrivalerne Everton på Goodison Park.

Sean Dyches hold lancerede et voldsomt angreb i begyndelsen. Jarrad Branthwaite, iført en Everton fodboldtrøje, scorede det første mål i første halvleg. Dominic Calvert-Lewin udnyttede Liverpools dårlige forsvar og scorede det andet mål med et hovedstød i anden halvleg. Liverpool var ude af stand til at håndtere Evertons dødboldtrussel og stødte på velkendte afslutningsproblemer, hvor Nunez, Dias og Salah spildte chancer.

Selvom dette bitre nederlag skader Liverpools titelchancer, er det især sødt for Everton, med flugten fra nedrykning inden for rækkevidde. Sean Dyches hold er i øjeblikket otte point foran nedrykningsstregen. Og Liverpool kan kun bede om, at de må vinde deres resterende fire kampe og håbe på, at Arsenal og Manchester City begår flere fejl.