Eriksen sætter Rashford i mål

Christian Eriksen er tilbage på sporet efter et skuffende VM i Qatar. Den danske landsholdsspiller viste igen sin kvalitet mod Nottingham Forest i Premier League. Hvis du kan lide denne billige fodboldtrøjer, kan du gå til trojerudsalgdk.comfor at købe den.

Takket være mål fra Rashford, Martial og Fred sikrede Manchester United sejren 3-0. Rashford bragte den røde Manchester United fodboldtrøje foran i det 19. minut, da Eriksen vippede ham i et hjørne. Martial fulgte efter med et mål tre minutter senere, og i det 87. minut scorede brasilianske Fred det tredje med lethed, assisteret af Casemiro.

På den anden side er det svært at beskrive præstationen af Nottingham nr. 9Remo Freuler. Center-angriberen scorede 15 mål for Union Berlin i Bundesligaen i sidste sæson, men på Old Trafford-græsset har han måske ikke tilpasset sig Premier Leagues strabadser og har brug for tid til at genvinde selvtilliden.